Products

De EURO-Begrenzer, de kleinste begrenzer
Voor zowel Scooter als Schakelbrommer!!!

Nu ook beschikbaar voor 4TAKT Scooters en Schakels!


Werking

Deze begrenzer is kleiner dan 1 euromunt, vandaar ook de naam Euro-begrenzer. De werking van deze begrenzer is kort en krachtig: de plug is er om hard te rijden. Plug erin je rijdt HARD en plug eruit en je rijdt langzaam!
Om de begrenzer aan en uit te zetten, hoef je de scooter niet uit te zetten. Je kan em zelf op de top eruit trekken dan zakt je scooter/ brommer gewoon af naar de begrensde snelheid zonder enige schade aan je scooter/ brommer!


Handleidingen

De begrenzer wordt geplaatst op een plek waar je makkelijk bij kan komen en niet al te opvallende bewegingen maakt. Voor elke scooter/ brommer hebben we een mooi verstopplekje. In de uitgebreide handleidingen wordt je daar uitgebreid over ingelicht. Deze handleidingen zijn beschikbaar op de website en voor de meest voorkomende modellen geschreven. Met plaatjes is aangeven hoe en waar de installatie gedaan moet worden. Zo kun je vrij eenvoudig de begrenzer zelf monteren. Je ontvangt bij de begrenzer de login waarmee je toegang krijgt tot deze handleidingen.

Instelling begrenzer

De begrenzer wordt op maat gemaakt voor jouw scooter/ brommer. Jij geeft door hoe hard je begrensd wil rijden en de snelheid wordt dan voor je ingesteld (alleen voor 2takt). Verander je later van setup (andere uitlaat, cilinder, koppeling of vario) en werkt de begrenzer niet meer naar wens, dan mag je de begrenzer kostenloos ruilen voor een andere. Je stuurt dan de begrenzer naar ons op, en ontvangt deze binnen 3 werkdagen aangepast en wel terug.

Ontsteking kapot!?

Vergeleken met andere begrenzers heeft deze begrenzer geen poolgerichtheid (zeg maar geen plus en min), waardoor de Euro-begrenzer de enige is die geen kortsluiting kan maken op je ontsteking. Begrenzers gebouwd met elco condensatoren zoals de Morse code, Creco en Pinasco-afstandbediening kunnen bij langdurig gebruik je ontsteking beschadigen. Bij de Euro-begrenzer is dit dus niet mogelijk!!!
Verder heeft heb je voor deze begrenzer geen accu nodig, zodat de Euro-begrenzer ook op schakels werkt die geen accu hebben.

Kosten

De EURO-begrenzer (voor 2Takt) kost €24,50 euro incl. verzendkosten en wordt binnen 2 werkdagen bezorgd in Nederland en België . Op de begrenzer zit 6 maanden garantie.
Montage van de begrenzer kan ook bij jouw thuis worden gedaan. Dit wordt door heel Nederland gedaan. Wel wordt eerst gekeken hoeveel aanmelden uit jouw regio zijn binnen gekomen. Regio Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland en Flevoland worden in ieder geval met regelmaat bezocht. De kosten voor begrenzer + montage bedragen €45,- euro . Op de montage en begrenzer krijg je ook 6 maanden garantie.

Scooters

De begrenzer werkt op elke scooter en setup. Er zijn twee scooters waar de begrenzer NIET op werkt, namelijk injectie-scooters zoals Ditech , en de Speedfight met CHIPKEY (deze herken je aan een vrij dikke sleutel). Op de Speedfight ZONDER chipkey werkt de begrenzer WEL.

Schakelbrommers

Voor schakelsbrommers hebben wij speciale begrenzers gemaakt voor dezelfde prijs. Deze zijn net zo groot als de Euro-begrenzer. Zelfs voor schakels van Derbi, Honda MT(X), Yamaha TZR, Motorhispania, Aprilia, Rieju enz. hebben wij een begrenzer beschikbaar. De begrenzer is nu ook beschikbaar voor de Suzuki schakels.

4Takt Scooters & Schakels

Speciaal voor de meest voorkomende 4Takt scooters en brommers hebben wij een passende oplossing voor een begrenzer gemaakt. Hieronder vind je per merk en model waar deze begrenzer uit bestaat.

Piaggio & Vespa & Malaguti & Aprilia 4T

Piaggio Zip & Fly 4T

Voor deze modellen moet de originele Piaggio cdi unit/ bobine worden aangepast. Wij leveren hiervoor een speciaal EURO-Begrenzer Schakelsysteem die in de cdi unit moet worden gesoldeert. Het schakelsysteem is hetzelfde als de EURO-begrenzer, alleen werkt ie anders. Je start de motor met de pin ERIN en als de motor loopt, trek je de pin eruit. Op dat moment rij je in de snelle stand. Zet je de motor uit, dan valt ie automatisch naar de langzame stand! Het EURO-begrenzer schakelsysteem kost € 9,50 euro incl. verzendkosten en je ontvangt daarbij een handleiding hoe je de cdi moet aanpassen. Als je niet zo handig bent raden wij aan dit door een monteur van ons te laten doen. De kosten voor begrenzer + montage aan huis bedragen €45,- euro.

Vespa & Malaguti & Aprilia 4T

Voor deze modellen is een originele Piaggio cdi unit/ bobine nodig. Helaas zit standaard bij deze modellen een Ducati bobine ingebouwd, en deze is niet geschikt voor de begrenzer. Wij kunnne de Piaggio bobine aangepast en wel leveren met een EURO-begrenzer. Deze set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar. Er komt niks bij! LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle bobine, dan heb je met dit setje een snelle bobine en begrenzer in één!

De begrenzer werkt hier net als bij de Zip & Fly 4T: Je stopt de pin ERIN en start de motor op, als de motor draait trek je de pin ERUIT. De scooter staat in de snelle stand. Zet je de motor uit, dan valt ie automatisch terug in de langzame stand!

Vespa 4t 2v

 

Sym & Kymco & Peugeot 4T

Sym & Kymco & Peurgeot 4T

Tot op heden waren voor deze modellen nog geen begrenzers beschikbaar. Wij hebben daar nu een speciale (snelle) CDI unit met EURO-begrenzer voor ontworpen. De begrenzer werkt als volgt; de plug ERUIT = begrenzer AAN en plug ERIN = begrenzer UIT. In de cdi unit kan je door een schroefje te verstellen de begrensde snelheid veranderen. Deze set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle cdi unit, dan heb je met dit setje een snelle cdi en begrenzer in één!

Werkt op: Kymco Agility 10/12inch, People S, Vitality en Sym Orbit I/II, Fiddle, Allo, Cello, Jet4 en op Peugeot Vivacity 4T, Speedfight 3 en de Tweet 4T

Sym Kymco Peurgeot 4takt CDI en EURO-begrenzer

Sym Mio

Voor de Sym MIO is dezelfde set van CDI unit met EURO-begrenzer, alleen Sym MIO heeft een andere CDI. Ook hier geldt, dat de CDI unit een snelle CDI is, en je dus geen snelle cdi hoeft te kopen. De speciale Mio set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar!

Peugeot Kisbee

De Kisbee kan door de draden naar de cdi unit aan te passen sneller worden gemaakt. Wij leveren daar een speciale EURO-begrenzer Schakelsysteem met handleiding voor hoe je dit moet aanpassen. Het EURO-begrenzer schakelsysteem kost € 12,50 euro incl. verzendkosten en je ontvangt daarbij een handleiding hoe je de draden van de cdi moet aanpassen. Als je niet zo handig bent raden wij aan dit door een monteur van ons te laten doen. De kosten voor begrenzer + montage aan huis bedragen €45,- euro.

 

12 Volt Dax gerelateerde modelen 4T

 

Voor de 12 volt DAX modelen hebben wij een unieke CDI unit met EURO-begrenzer. De begrenzer werkt als volgt; de plug ERUIT is de begrenzer AAN en plug ERIN is de begrenzer UIT. In de cdi unit kan je door een schroefje te verstellen de begrensde snelheid veranderen. Deze set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten (in NL & BE) en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar (alleen in NL).

Werkt onder andere op: Skyteam, Honda, Jincheng DAX/ Singa/ Monkey/ Gorila/ Ape en andere varianten van de DAX motor

nten van de DAX motor.

DAX-begrenzer

4T Chinese Retro Scooters

 

Voor de Chinese Retro scooters die voorzien zijn van een achterwiel sensor, herkenbaar aan een draadje dat onder de kickstarter uitkomt, hebben wij een EURO-Begrenzer Schakelsysteem. Het Schakelsysteem zet je tussen deze draad. Het EURO-begrenzer schakelsysteem kost € 9,50 euro incl. verzendkosten. Als je niet zo handig bent raden wij aan dit door een monteur van ons te laten doen. De kosten voor begrenzer + montage aan huis bedragen €45,- euro. De monteur werkt dan de begrenzer gelijk voor je weg.

Voorbeeld modelen: ZNEN, Bella, Fosti, Boatian, AGM, San Remo, Grand Retro

Voor de andere Retro modelen die niet zon draadje hebben, is een andere CDI unit nodig om de scooter sneller te laten lopen. Wij hebben hiervoor een speciale snelle CDI unit met EURO-begrenzer (zie Sym Kymco Peugeot 4T). In de CDI unit stel je de snelheid in die je begrensd wil rijden, dus zonder pin. Met pin erin gaat je scooter onbegrensd. Deze set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle cdi unit, dan heb je met dit setje een snelle cdi en begrenzer in één!

 

 
HOME PRODUCTS MANUALS ORDER GALLERY CONTACT