Products

De EURO-Begrenzer, de kleinste begrenzer
Voor zowel Scooter als Schakelbrommer!!!

De EURO-Begrenzer is beschikbaar voor:


2 Takt Scooters & Schakels

 

OnderbrekingEURO-begrenzer 2Takt  (Jack-plug Systeem) Onderbreking

Hoe werkt de 2T EURO-begrenzer :

De 2T EURO-Begrenzer is kleiner dan 1 euromunt, vandaar ook de naam Euro-begrenzer. De werking van deze begrenzer is kort en krachtig: de plug is er om hard te rijden. Plug erin je rijdt SNEL en plug eruit en je rijdt langzaam!
Om de begrenzer aan en uit te zetten, hoef je de scooter niet uit te zetten. Je kan em zelf op de top eruit trekken dan zakt je scooter/ brommer gewoon af naar de begrensde snelheid zonder enige schade aan je scooter/ brommer!


Handleidingen:

De EURO-Begrenzer wordt geplaatst op een plek waar je makkelijk bij kan komen en niet al te opvallende bewegingen maakt. Voor elke scooter/ brommer hebben we een mooi verstopplekje. In de uitgebreide handleidingen wordt je daar uitgebreid over ingelicht. Deze handleidingen zijn beschikbaar op de website en voor de meest voorkomende modellen geschreven. Met plaatjes is aangeven hoe en waar de installatie gedaan moet worden. Zo kun je vrij eenvoudig de begrenzer zelf monteren. Je ontvangt bij de begrenzer de login waarmee je toegang krijgt tot deze handleidingen.

Instelling Euro-Begrenzer 2T:

De begrenzer wordt op maat gemaakt voor jouw scooter/ brommer. Jij geeft door hoe hard je begrensd wil rijden en de snelheid wordt dan voor je ingesteld (alleen voor 2takt). Verander je later van setup (andere uitlaat, cilinder, koppeling of vario) en werkt de begrenzer niet meer naar wens, dan mag je de begrenzer kostenloos ruilen voor een andere. Je stuurt dan de begrenzer naar ons op, en ontvangt deze binnen 3 werkdagen aangepast en wel terug.

Ontsteking kapot?

Vergeleken met andere begrenzers heeft deze begrenzer geen poolgerichtheid (zeg maar geen plus en min), waardoor de Euro-begrenzer de enige is die geen kortsluiting kan maken op je ontsteking. Begrenzers gebouwd met elco condensatoren zoals de Morse code en Pinasco-afstandbediening kunnen bij langdurig gebruik je ontsteking beschadigen. Bij de Euro-begrenzer is dit dus niet mogelijk!!!
Verder heeft heb je voor deze begrenzer geen accu nodig, zodat de Euro-begrenzer ook op schakels werkt die geen accu hebben.

2T EURO-begrenzer

Kosten:

De EURO-begrenzer (voor 2Takt) kost €24,50 euro incl. verzendkosten en wordt binnen 2 werkdagen bezorgd in Nederland en België . Op de begrenzer zit 6 maanden garantie.
Montage van de begrenzer kan ook bij jouw thuis worden gedaan. Dit wordt door heel Nederland gedaan. Wel wordt eerst gekeken hoeveel aanmelden uit jouw regio zijn binnen gekomen. Regio Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland en Flevoland worden in ieder geval met regelmaat bezocht. De kosten voor begrenzer + montage bedragen €65,- euro . Op de montage en begrenzer krijg je ook 6 maanden garantie.

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking

Remote-begrenzer 2Takt  (Afstandsbediening Systeem)Onderbreking

Hoe werkt de 2T Remote-begrenzer:

Bij de 2T Remote-Begrenzer krijg je 2 gecodeerde afstandsbedieningen die alleen op jouw scooter of brommer werken. Als je de scooter/ brommer start staat de begrenzer geactiveerd in de langzame stand (begrensde stand). Om sneller te rijden druk je op de afstandsbediening. Het maakt niet uit hoe vaak je de afstandsbediening indrukt, je kan alleen in de snelle stand dan rijden. Wil je de begrensd weer rijden, zet je contactslot even 1 seconde uit en weer aan. Dit kan dus ook tijdens t rijden!

Remote Begrenzer

Kosten:

De Remote-begrenzer (voor 2Takt) kost €74,50 euro incl. verzendkosten en wordt binnen 2 werkdagen bezorgd in Nederland en België . Op de begrenzer zit 6 maanden garantie.
Montage van de begrenzer kan ook bij jouw thuis worden gedaan. Dit wordt door heel Nederland gedaan. Wel wordt eerst gekeken hoeveel aanmelden uit jouw regio zijn binnen gekomen. Regio Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland en Flevoland worden in ieder geval met regelmaat bezocht. De kosten voor begrenzer + montage bedragen €125,- euro . Er komt verder niks bij!! Op de montage en begrenzer krijg je ook 6 maanden garantie.

Bestellen

Onderbreking

 

 

4Takt Scooters & Schakels

Speciaal voor de meest voorkomende 4Takt scooters en brommers hebben wij een passende begrenzer gemaakt. Hieronder vind je per merk en model waar deze begrenzer uit bestaat.

Piaggio & Vespa & Malaguti & Aprilia 4T

Kymco & SYM & Kymco & Peugeot 4T

12V Dax gerelateerde motoren 4T

GY6 Chinese Retro scooters 4T

 

Piaggio & Vespa & Malaguti & Aprilia 4T

Onderbreking
Piaggio Zip & Fly 4T & Derbi Boulevard & Liberty 4T2V Jack-plug SysteemOnderbreking

PiaggioZip4T

Voor deze modellen moet de originele Piaggio cdi unit/ bobine worden aangepast. Wij leveren hiervoor een speciaal EURO-Begrenzer Schakelsysteem die in de cdi unit moet worden gesoldeert. Het schakelsysteem is hetzelfde als de EURO-begrenzer, alleen werkt ie anders namelijk:

Modellen van voor Feb 2016
Snelle Stand (55-60km/h): Contact op ON>>Jackplug erin>> Motor Starten>> Jackplug eruit
Langzame stand (30-35km/h): Motor starten zonder Jackplug

Modellen van en na Feb 2016
Snelle Stand (55-60km/h): Contact op ON>> Motor Starten>>Jackplug erin
Langzame stand (30-35km/h): Jackplug erin tijdens het rijden eruit halen

Het EURO-begrenzer schakelsysteem kost € 14,50 euro incl. verzendkosten en je ontvangt daarbij een handleiding hoe je de cdi moet aanpassen. Als je niet zo handig bent raden wij aan dit door een monteur van ons te laten doen. De kosten voor begrenzer + montage aan huis bedragen €65,- euro.

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking
Piaggio Zip & Fly 4T2V & Derbi Boulevard & Liberty 4TRemote VersieOnderbreking

Remote Begrenzer

Alleen voor deze modellen kan originele Piaggio cdi unit/ bobine worden aangepast met de Remote unit. Daarmee kan je dan je eigen CDI sneller maken en ga je ongeveer 55-60km/h (zonder varioring) in de snelle stand en in de langzame stand zo rond de 30-35km/h. Deze set wordt geleverd met een uitgebreide installatie handleiding. De set is voorzien van 2 gecodeerde afstandsbedieningen zodat niemand anders jouw begrenzer uit kan zetten! De werking is als volgt:

Modellen van voor Feb 2016
Snelle Stand (55-60km/h): Contact op ON>> afstandsbediening indrukken >> Motor Starten
Langzame stand (30-35km/h): Motor starten zonder afstandsbediening in te drukken

Modellen van en na Feb 2016
Snelle Stand (55-60km/h): Contact op ON>> Motor Starten>>afstandsbediening indrukken
Langzame stand (30-35km/h): Motor opnieuw starten zonder afstandsbediening in te drukken

Dus bij een Rollerbank controle hoef je alleen maar de motor uit te zetten. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle bobine, dan heb je met dit setje een snelle bobine en begrenzer in !

De Remote cdi unit met afstandsbediening kost € 74,50 euro incl. verzendkosten. Eventueel met monteur aan huis voor ACTIEPRIJS 125 euro! Er komt verder niks bij!! Verder krijg je op onze producten krijg je 6 maanden garantie!

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking
Vespa & Malaguti & Aprilia Jack-plug Systeem 4T2V
Onderbreking

Geschikt voor:

 • Vespa LX, LX touring, LXV, S, Sprint, Sprint Sport, Primavera (Touring)
 • Malaguti Centro
 • Aprilia Sportcity

Voor deze modellen is een originele Piaggio cdi unit/ bobine nodig. Helaas zit standaard bij deze modellen een Ducati bobine ingebouwd, en deze is niet geschikt voor de begrenzer. Wij kunnne de Piaggio bobine aangepast en wel leveren met een EURO-begrenzer. Deze set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar. Er komt niks bij! LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle bobine, dan heb je met dit setje een snelle bobine en begrenzer in één!

De begrenzer werkt hier als volgt: pin ERIN is snel, pin ERUIT tijdens het rijden is langzaam.

Bestellen

Onderbreking

 

 


Onderbreking
Vespa & Malaguti & Aprilia 4T Remote Versie (bedraad) 4T2VOnderbreking

Geschikt voor:

 • Vespa LX, LX touring, LXV, S, Sprint, Sprint Sport, Primavera (Touring)
 • Malaguti Centro
 • Aprilia Sportcity

 

Deze set bestaat uit een snelle CDI unit/Bobine waarmee je ongeveer 55-60km/h kan halen en in de langzame stand zo rond de 30-35km/h en wordt geleverd met een uitgebreide installatie handleiding. De set is voorzien van 2 gecodeerde afstandsbedieningen zodat niemand anders jouw begrenzer uit kan zetten! De werking is als volgt:

Snelle Stand (55-60km/h): Contact op ON>> Motor Starten >> afstandsbediening indrukken
Langzame stand (30-35km/h): Motor starten zonder afstandsbediening in te drukken

Dus bij een Rollerbank controle hoef je alleen maar de motor uit te zetten. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle bobine, dan heb je met dit setje een snelle bobine en begrenzer in !

De snelle cdi unit met afstandsbediening kost € 124,50 euro incl. verzendkosten. Eventueel met monteur aan huis voor ACTIEPRIJS 150 euro! Er komt verder niks bij!! Verder krijg je op onze producten krijg je 6 maanden garantie!

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking
DRAADLOZE Piaggio- Vespa -Malaguti -Aprilia 4T2V Remote Versie Onderbreking

Geschikt voor: Voor alle Piaggio 4T2V motoren zoals

 • Vespa LX, LX touring, LXV, S, Sprint, Sprint Sport, Primavera (Touring)
 • Piaggio Zip, Fly, New Fly, Liberty
 • Malaguti Centro
 • Aprilia Sportcity
Vespa Remote V2

Deze set bestaat uit een snelle CDI unit/Bobine waarmee je ongeveer 55-65km/h kan halen. De langzame stand is instelbaar op elke gewensde snelheid (bijv.30km/h) door middel van het verzonken schroefje. Deze is na het afstelling dicht te kitten. Setje is makkelijk te monteren en wordt geleverd met een uitgebreide installatie handleiding. De set is voorzien van 2 gecodeerde afstandsbedieningen zodat niemand anders jouw begrenzer uit kan zetten! De werking is als volgt:

Snelle Stand (55-65km/h): Contact op ON>> Motor Starten>>Afstandsbediening indrukken
Langzame stand (30-35km/h): Motor starten zonder afstandsbediening in te drukken

Dus bij een Rollerbank controle hoef je alleen maar de motor uit te zetten. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle bobine, dan heb je met dit setje een snelle bobine en begrenzer in !

De snelle cdi unit met afstandsbediening kost € 174,50 euro incl. verzendkosten. Eventueel met monteur aan huis voor ACTIEPRIJS 200 euro! Er komt verder niks bij!! Verder krijg je op onze producten krijg je 6 maanden garantie!

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking
NIEUW : Vespa I-GET injectie 4T3V Remote Versie Onderbreking

Geschikt voor: Voor alle Piaggio 4T3V motoren zoals

 • Vespa Sprint, Sprint Sport, Primavera (Touring)
I-Get Remote

Deze set bestaat uit een snelle ECU unit waarmee je ongeveer 49-53km/h kan halen en een instelbare begrenzer module op afstandsbediening. De langzame stand is instelbaar op elke gewensde snelheid (bijv.30km/h) door middel van het verzonken schroefje. Deze is na het afstelling dicht te kitten. Setje is makkelijk te monteren en wordt geleverd met een uitgebreide installatie handleiding. De set is voorzien van 2 gecodeerde afstandsbedieningen zodat niemand anders jouw begrenzer uit kan zetten! De werking is als volgt:

Snelle Stand (49-53/h): Contact op ON>> Motor Starten>>Afstandsbediening indrukken
Langzame stand (30-35km/h): Motor starten zonder afstandsbediening in te drukken of tijdens t rijden contact even uit en aan!

Dus bij een Rollerbank controle hoef je alleen maar 't contact even uit te zetten. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd , dan heb je met dit setje een snelle ECU en begrenzer in !

Voordelen van deze ECU: Plug and play zonder in te leren, geen startproblemen, geen fouten, wordt herkent als origineel product van Vespa (garantie op je scooter behouden) en kan ook uitgelezen worden. Bij de Malossi ECU heb je wel dit soort problemen!

Dit setje met afstandsbediening kost € 299,- euro incl. verzendkosten. Eventueel met monteur aan huis voor ACTIEPRIJS 325,- euro! Er komt verder niks bij!! Verder krijg je op onze producten krijg je 6 maanden garantie!

PS. Wil je nog iets sneller rijden dan hebben wij eventueel ook een race vario + afstelling waarmee je richting de 60 kan halen. Deze kost 80 euro los en met montage 100 euro.

Bestellen

Sym & Kymco & Peugeot 4T

Onderbreking
KYCDI met EURO-begrenzer (Jack-plug Systeem) EURO 2Onderbreking

Geschikt voor:

 • Kymco Agility 10/12inch, People S, Vitality en Sento
 • Sym Orbit I/II, Fiddle, Allo, Cello, Jet4, Sympony ( SR), Tonik, Symply en Mio
 • Peugeot Vivacity 4T, Speedfight 3 4T en de Tweet 4T en Peugeot V-Clic
 • Kymco Like, Agiltiy RS/ City/ 16" en 16"+/Super 8/ VP50

Deze snelle CDI unit met EURO-begrenzer werkt als volgt; de plug ERUIT = begrenzer AAN en plug ERIN = begrenzer UIT. In de cdi unit kan je door een schroefje te verstellen de begrensde snelheid veranderen. Deze set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle cdi unit, dan heb je met dit setje een snelle cdi en begrenzer in één!

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking
KYCDI met Remote-begrenzer (afstandsbediening) EURO 2Onderbreking

Geschikt voor:

 • Kymco Agility 10/12inch, People S, Vitality en Sento
 • Sym Orbit I/II, Fiddle, Allo, Cello, Jet4, Sympony (ST & SR), Tonik, Symply en Mio
 • Peugeot Vivacity 4T, Speedfight 3 4T en de Tweet 4T en Peugeot V-Clic
 • Kymco Like, Agiltiy RS/ City/ 16" en 16"+/Super 8/ VP50

Sym Kymco Peurgeot 4takt CDI Remote en EURO-begrenzer

Deze CDI met ingebouwde verstelbare begrenzer totaal onzichtbaar! Met de gecodeerde afstandbedieningen heb je de garantie dat niemand jouw begrenzer kan uitschakelen. De werking is als volgt: Bij het starten staat de begrenzer automatisch AAN. In het blauwe vakje kan je zelf de snelheid instellen. Na het starten druk je op de afstandbediening om snel te rijden zonder begrenzer. Dit kan ook tijdens het rijden. Wil je op de begrenzer rijden, dan hoef je alleen de motor even uit en aan te zetten.

Deze set kost € 109,50 euro incl. verzendkosten en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor €125,- euro helemaal klaar. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle cdi unit, dan heb je met dit setje een snelle cdi en begrenzer in één! Je krijgt 2 gecodeerde afstandbedieningen erbij.

Bestellen

Onderbreking

 

 

 

Onderbreking
SYM- KYMCO-Injectie begrenzer (afstandsbediening) EURO 3 & 4Onderbreking

Geschikt voor:

 • Kymco Agility 16+, New People S, New Sento, New Like (special), Super 8, VP50
 • Kymco Carry, Delivery
 • Sym Orbit II+III, Fiddle II&III, Allo, Jet14, Sympony ST, Crox, Tonik, en Mio50i
 • Peugeot Django, Kisbee, Speedfight4 en de Tweet
 • Honda Zoomer

KYMCO SYM E4 by Begrenzer.nl

Deze unit heeft een ingebouwde verstelbare begrenzer en komt op de bobine van de scooter. Je kan de scooter op elke gewensde snelheid instellen zonder stotteren. Je scooter moet wel opgevoerd zijn, mocht dit niet het geval zijn dan hebben wij hiervoor genoeg mogelijkheden. Informeer via telefonisch/ whatsapp of mail bij ons!

Met de gecodeerde afstandbedieningen heb je de garantie dat niemand jouw begrenzer kan uitschakelen. De werking is als volgt: Bij het starten staat de begrenzer automatisch AAN. In het blauwe vakje kan je zelf de snelheid instellen. Na het starten druk je op de afstandbediening om snel te rijden zonder begrenzer. Dit kan ook tijdens het rijden. Wil je op de begrenzer rijden, dan hoef je alleen de motor even uit en aan te zetten.

Deze set kost € 149,50 euro incl. verzendkosten en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor €150,- euro helemaal klaar. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd dan kunnen wij je daarmee helpen.

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking
Peugeot Kisbee/ Django 4T Jack-plug Systeem EURO 2Onderbreking

Kisbee/Django

De Kisbee/ Django kan door de draden naar de cdi unit aan te passen sneller worden gemaakt. Wij leveren daar een speciale EURO-begrenzer Schakelsysteem met handleiding voor hoe je dit moet aanpassen. Het EURO-begrenzer schakelsysteem kost € 19,50 euro incl. verzendkosten en je ontvangt daarbij een handleiding hoe je de draden van de cdi moet aanpassen. Als je niet zo handig bent raden wij aan dit door een monteur van ons te laten doen. De kosten voor begrenzer + montage aan huis bedragen €65,- euro.

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking
Peugeot Kisbee/ Django 4T Remote Versie EURO 2Onderbreking

Remote begrenzer

Voor de Kisbee en Django modellen kan de originele cdi unit worden aangepast met de Remote unit. Daarmee kan je dan je eigen CDI sneller maken en ga je ongeveer 55-60km/h in de snelle stand en in de langzame stand zo rond de 30-35km/h. Deze set wordt geleverd met een uitgebreide installatie handleiding. De set is voorzien van 2 gecodeerde afstandsbedieningen zodat niemand anders jouw begrenzer uit kan zetten! De werking is als volgt:

Snelle Stand (55-60km/h): Contact op ON>> afstandsbediening indrukken >> Motor Starten
Langzame stand (30-35km/h): Motor starten zonder afstandsbediening in te drukken

Dus bij een Rollerbank controle hoef je alleen maar de motor uit te zetten. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle cdi, dan heb je met dit setje een snelle cdi en begrenzer in !

De Remote cdi unit met afstandsbediening kost € 74,50 euro incl. verzendkosten. Eventueel met monteur aan huis voor ACTIEPRIJS 125 euro! Er komt verder niks bij!! Verder krijg je op onze producten krijg je 6 maanden garantie!

Bestellen

12 Volt Dax gerelateerde modelen 4T

 

Onderbreking
DAX CDI met EURO-begrenzer (Jack-plug Systeem)Onderbreking

Geschikt voor:

 • Skyteam, Honda, Jincheng DAX/ Singa/ Monkey/ Gorila/ Ape
 • Andere varianten van de DAX motor

DAX-begrenzer

Voor de DAX gerelateerde modelen hebben wij een unieke CDI unit met EURO-begrenzer. De begrenzer werkt als volgt; de plug ERUIT is de begrenzer AAN en plug ERIN is de begrenzer UIT. In de cdi unit kan je door een schroefje te verstellen de begrensde snelheid veranderen. Deze set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten (in NL & BE) en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar (alleen in NL).

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking
DAX CDI met Remote-begrenzer (afstandsbediening)
Onderbreking

Geschikt voor:

 • Skyteam, Honda, Jincheng DAX/ Singa/ Monkey/ Gorila/ Ape
 • Andere varianten van de DAX motor
DAXRemote met EURO-begrenzer

Deze DAX CDI met ingebouwde verstelbare begrenzer totaal onzichtbaar! Met de gecodeerde afstandbedieningen heb je de garantie dat niemand jouw begrenzer kan uitschakelen. De werking is als volgt: Bij het starten staat de begrenzer automatisch AAN. In het blauwe vakje kan je zelf de snelheid instellen. Na het starten druk je op de afstandbediening om snel te rijden zonder begrenzer. Dit kan ook tijdens het rijden. Wil je op de begrenzer rijden, dan hoef je alleen de motor even uit te zetten.

Deze set kost € 109,50 euro incl. verzendkosten (in NL & BE) en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 125,- euro helemaal klaar (alleen in NL). Je krijgt 2 gecodeerde afstandbedieningen erbij.

Bestellen

 

GY6 Chinese Retro Scooters 4T

 

Onderbreking
EURO-begrenzer Schakelsysteem (Jack-plug Systeem)
Onderbreking

Geschikt voor:

 • Alle GY6 motoren voorzien van achtervliegwiel sensor
 • Bijv ZNEN, Bella, Fosti, IVA, Turbho, BTC, AGM, San Remo, Grand Retro
GY6 Euro-begrenzer Schakelsysteem

Voor de Chinese Retro scooters die voorzien zijn van een achterwiel sensor, herkenbaar aan een draadje dat onder/ link boven de kickstarter uitkomt, hebben wij een EURO-Begrenzer Schakelsysteem. Het Schakelsysteem zet je tussen deze draad. Het EURO-begrenzer schakelsysteem kost € 14,50 euro incl. verzendkosten. Als je niet zo handig bent raden wij aan dit door een monteur van ons te laten doen. De kosten voor begrenzer + montage aan huis bedragen €45,- euro. De monteur werkt dan de begrenzer gelijk voor je weg.

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking
GY6 CDI met EURO-begrenzer (Jack-plug Systeem)
Onderbreking

Geschikt voor:

 • Alle GY6 motoren ZONDER achtervliegwiel sensor
 • Bijv ZNEN, Bella, Fosti, IVA, Turbho, BTC, AGM, San Remo, Grand Retro

GY6 CDI met EURO-begrenzer

Voor de andere de Chinese GY6 modelen die niet voorzien zijn van een draadje uit de kickstart, is een andere CDI unit nodig om de scooter sneller te laten lopen. Wij hebben hiervoor een speciale snelle CDI unit met EURO-begrenzer. In de CDI unit stel je de snelheid in die je begrensd wil rijden, dus zonder pin. Met pin erin gaat je scooter onbegrensd. Deze set kost € 74,50 euro incl. verzendkosten. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 85,- euro helemaal klaar. LET OP. Als je de scooter nog niet hebt opgevoerd met een snelle cdi unit, dan heb je met dit setje een snelle cdi en begrenzer in één!

Bestellen

Onderbreking

 

 

Onderbreking
GY6 CDI met Remote-begrenzer (afstandsbediening)
Onderbreking

Geschikt voor:

 • Alle GY6 motoren MET & ZONDER achtervliegwiel sensor
 • Bijv ZNEN, Bella, Fosti, IVA, Turbho, BTC, AGM, San Remo, Grand Retro
GY6 CDI Remote met EURO-begrenzer

De GY6 CDI Remote met ingebouwde verstelbare begrenzer is onzichtbaar! Met de gecodeerde afstandbedieningen heb je de garantie dat niemand jouw begrenzer kan uitschakelen. De werking is als volgt: Bij het starten staat de begrenzer automatisch AAN. In het blauwe vakje kan je zelf de snelheid instellen. Na het starten druk je op de afstandbediening om snel te rijden zonder begrenzer. Dit kan ook tijdens het rijden. Wil je op de begrenzer rijden, dan hoef je alleen de motor even uit te zetten.

Deze set kost € 109,50 euro incl. verzendkosten (in NL & BE) en wordt ook geleverd met een handleiding voor de montage. Als je dit setje aan huis gemonteerd wilt hebben dan bent je totaal voor € 125,- euro helemaal klaar (alleen in NL). Je krijgt 2 gecodeerde afstandbedieningen erbij.

Bestellen

 
HOME PRODUCTS MANUALS ORDER GALLERY CONTACT